AMIFOOD

Food by Passion

Ontdek onze Geschiedenis

AMiFOOD SA is een modern bedrijf dat sinds 1890 gespecialiseerd is in de productie van sauzen, kant-en-klaarmaaltijden en soepen. Wij bieden originele recepten in verschillende verpakkingseenheden aan. Naast ons traditionele aanbod bieden wij ook een gamma van gecertificeerde producten uit de biologische landbouw aan.

Over ons

AMIFOOD produceert sauzen en kant-en-klaarmaaltijden met distributeurmerk voor supermarkten en groothandelaren.

Wij staan in voor het hele proces vanaf de inkoop van de grondstoffen over de ontwikkeling van de recepten tot aan de verpakking va uw producten voor hun levering in uw magazijnen.

De grootste trots van AMIFOOD is kant-en-klaarmaaltijden aabieden die op dezelfde wijze bereid worden als bij u thuis. Wij streven ernaar om eenvoudige alsook geraffineerde productlijnen te ontwikkelen zodat de consument zich kan laten leiden door zijn smaak.

Ontdek ons Gamma

Een breed assortiment van kant-en-klaarmmaltijden die geïnspireerd zijn door de Belgische en Italiaanse keuken, originele pastasauzen, soepen en heerlijke groentepurees. 

Kom meer te weten

Food by Passion

Onder leiding van een team dat jeugd en innovatie combineert, kneedt AMIFOOD de kookkunst me zoveel passie opdat u de traditionele smaak van eenvoudige en lekkere recepten zonder toegevoegde conserveringsmiddelen zou terugvinden. Laat ons u begeleiden naar nieuwe smaken !

Meer informatie